Tehnologie

graficTehnologia Micro Led Plus are un randament inalt de luminozitate(100 – 110 lm / W) deoarece toata lumina generata este emisa in directiile dorite sub un unghi de 120 grade, oferind astfel o ceconomie a energiei incepand cu 75%, pana la 95% in comparatie cu lampile traditionale si alte tipuri de iluminat.

tehnlogie3

Tehnologia MicroLed Plus are un flux luminous inalt cu un unghi de deschidere a luminii de 120 grade lucru care genereaza o economie a energiei electrice de la 60% pana la 93 % fata de lampile si corpurile de iluminat traditionale( vapori mercur, vapori sodiu, etc….) si fata chiar si de tehnologiile solide noi (L.E.D).

tehnologie2

tech5

Micro Plus Germany a dezvoltat prin departamanetele R & D in Regensburg (Germania) o lupa de o puritate inalta(96%) si o redusa absortie a caldurii conbinata cu MicroLed Plus, rezultand astfel o geometrie divergent-asimetrica, generand o extensie foarte mare si un fascicul luminos uniform. Aceasta tehnlogie ne pozitioneaza ca pionieri si ne diferentiaza de alti producatori, deoarece noi folososim o tehologie noua, care ne permite sa crestem puterea luminii, evitand zone de umbra si chiar sa reducem numarul de corpuri de iluminat. Acesta aplicatie permite implementarea tehnologiei MicroLed Plus intr-o gama variata de locatii:

  • Terenuri de sport;
  • Cladiri istorice;
  • Platforme industriale;
  • Strazi, autostrazi si alte cai de acces;
  • Centre comerciale;
  • Spatii de joaca si parcari;
  • etc.

Tehnologia MicroLed Plus are capacitatea de a transporta curenti de sute de mili amperi(Ma) comparativ  cu tehnologiile vechi traditionale care puteau transporta doar cateva zeci. Acest lucru a dus la realizarea in 2009 (in laborator) a unei puteri de emisie a luminii de 140 Lm /w in comparatie cu lampile traditionale  care au puteri in jur de 65 Lm /w. Aceasta caracteristica a puterii luminii permite tehnologiei MicroLed Plus sa implementeze si sa  se extinda masiv catre toate ramurile de iluminat:interior , exterior , industrial , etc…